×

Serenity Views

€ 244.900
Ref. Serenity Views - B482B

Op een boogscheut van Estepona en op slechts 30 minuten van Marbella vindt u Serenity Views, een domein met prachtige wandelpaden doorheen de tuinen en tussen de palmbomen van het complex.
Serenity Views is een privaat complex met slechts 66 appartementen met 2 en 3 slaapkamers die harmonieus verdeeld zijn tussen de gemeenschappelijke ruimtes met prachtige tuinen en een groot zwembad.
De appartementen beschikken over terrassen die tussen 25 en 165 m2 die een mooi uitzicht geven op de bergen en de Middellandse Zee. Door de uitstekende oriëntatie van deze terrassen geniet u de volledige dag van de zon en een magnifieke lichtinval.
Binnenin vindt u moderne en slim ontworpen ruimtes die u een maximale efficiënte garanderen. Een open keuken, tal van faciliteiten, high-end & eigentijdse materialen. Het zijn slechts enkele elementen van deze prachtige appartementen.
 

Opmerking
Slaapkamer2
Zwembad1
Keuken1
Badkamer2
Terras1
Tuin1
Parkeerplaats1
Berging1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Documenten

Plan

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Penthouse
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):2
Bewoonbare opp. m²: 83.91
Bebouwde opp. m²: 96.39
Totale opp. m² incl. terras: 157.62
Adres: Urb. Galera la I x
29680, Estepona
Verdieping: 2
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top