×

PUENTE ROMANO - luxueus gelijkvloers appartement

€ 3.250.000
Ref. Puente Romano

Gelegen in het Marina Puente Romano-complex is dit omvangrijke meesterwerk met drie slaapkamers en vier badkamers gelegen op korte loopafstand van de voorzieningen van het luxe Puente Romano Hotel aan de Golden Mile, en op een centrale locatie voor gemakkelijke toegang tot Puerto Banus haven en het centrum van Marbella.
Stijlvol wonen, beschikt deze woning over sublieme binnenruimtes, bestaande uit de beste materialen en natuurlijk licht.
Met een ruime keuken, volledig uitgerust met moderne apparatuur, exquise graniet en veel opslagruimte, die uitkomt op een ruime, open woonkamer.
Het gevoel van openheid wordt nog groter door zijn privé terras, met een gestroomlijnde toegang tot de woonkamer, slaapkamers en gemeenschappelijk zwembad.
Alle drie de slaapkamers zijn weelderige en-suite badkamers, Dit appartement wordt 24 uur bewaakt door de eigen beveiliging van het complex. Dit appartement beschikt ook over vloerverwarming, airconditioning, ondergrondse parkeergarage voor twee voertuigen, bergingen en een  bovengrondse parkeerplaatsen voor zowel gasten als bewoners.

Opmerking
Slaapkamer3
Zwembad1
Keuken1
Badkamer4
Garage1
Woonkamer1
Terras1
Berging1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Appartement
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):3
Bebouwde opp. m²: 388
Adres: Puente Romano x
29602, Marbella (29602)
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top