×

Serenity 1.5a

€ 218.000
Ref. 7909

Deze nieuwe ontwikkeling is ontworpen om zijn naam "Serenity" waar te maken. Absorbeer vanop het terras de fantastische zichten naar zee, adem de verfrissende mediterraanse lucht in en kom tot rust met de mooie en rustige omgeving. Mooi aangelegde tuinen met diverse wandelpaden, groot open lucht zwembad met een ontspanningsruimte, sociale kamer, compleet ingerichte sportzaal met fitness en kleedkamers. Perfect voor uw nieuwe serene mediterraanse levensstijl.
Benalmadena heeft alles uw nodig heeft voor een vakantiebestemming maar zeker ook als permanente woonst. Ontspan op de geweldige zandstranden, floreer langs de jachthaven, ...
Aan het eind van de dag kom je terug naar uw prachtige penthouse met uitzicht op zee en geniet van het stukje paradijs.

Dit gezellige appartement heeft een inkom, open keuken, ruime woonkamer. Daarnaast zijn er twee slaapkamers. De masterbedroom heeft haar eigen douchekamer met twee spoeltafels, inloopdouche en toilet. De andere slaapkamer heeft haar eigen badkamer met ligbad, spoeltafel en toilet. De grootste troef aan dit appartement is het grote terras.

Opmerking
Slaapkamer2
Badkamer2
Toilet2
Dagvaarding: Nee
Bestemming:
Verkavelingsvergunning: Nee
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Appartement
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2018
Algemene staat:
Slaapkamer(s):2
Bebouwde opp. m²: 116.9
Totale opp. m² incl. terras: 149.52
Adres: Calle Aneto x
29631, Arroyo De La Miel
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top