×

Icon Signature villa

€ 2.310.000
Ref. 7875

Deze villa kent geen grenzen op gebied van luxe en comfort. De bewoner treedt binnen in een ruime, open inkom. Vervolgens is er de grote woonkamer. Aansluitend is er de open keuken met eetplaats. De grote partijen glas zorgen voor veel lichtinval. Naast de woonkamer is er een ruimte dat kan worden gebruikt als slaapkamer of als bureau. Er is een douchekamer aan verbonden.
Op de andere verdieping vullen de drie grote slaapkamers de ruimte. De centrale slaapkamer heeft enorm veel ruimte. Er is een aparte dressing en plaats om een salon in te zetten. Deze slaapkamer heeft haar eigen badkamer met ligbad, inloopdouche, twee spoeltafels, toilet en bidet. De andere twee slaapkamers hebben elk hun eigen douchekamer met spoeltafel, toilet en inloopdouche. Elke slaapkamer heeft toegang tot een terras.

Opmerking
Slaapkamer4
Badkamer4
Toilet4
Dagvaarding: Nee
Bestemming:
Verkavelingsvergunning: Nee
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Woning
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2018
Algemene staat:
Slaapkamer(s):4
Bebouwde opp. m²: 891.74
Totale opp. m² incl. terras: 1531
Adres: x x
29603, Marbella (29603)
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top