×

Concept 8, villa 5: een staaltje ultieme luxe

€ 2.950.000
Ref. 7893

De ontwerpers van deze woning slagen erin om de mensen een wow-gevoel te geven. De bewoner komt binnen in een inkomhal en gaat zo verder naar de grote woonkamer. Deze biedt rechtstreeks toegang tot het terras met zwembad. Naast de woonkamer is er de keuken met toestellen van het merk Siemens. Op dezelfde verdieping is er een eerste slaapkamer met haar eigen douchekamer met spoeltafel, inloopdouche en toilet met bidet.
Op de eerste verdieping is er de masterbedroom met aparte dressing en haar eigen badkamer met ligbad, inloopdouche, twee spoeltafels, toilet en bidet. De tweede slaapkamer heeft haar eigen douchekamer met inloopdouche, spoeltafel en toilet met bidet. De laatste slaapkamer heeft ook een eigen douchekamer met spoeltafel, een douche en een toilet met bidet. Elke slaapkamer heeft toegang tot een terras.
Verder is er nog een kelder met massagekamer met een douchekamer en een polyvalente ruimte van 46,43 m2. Daarnaast zijn er nog twee opslagruimtes en een waskamer.

Er is een lift aanwezig in de villa.


Actuele prijs villa 5: € 2.950.000

Opmerking
Slaapkamer4
Badkamer5
Toilet5
Dagvaarding: Nee
Bestemming:
Verkavelingsvergunning: Nee
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Woning
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2018
Algemene staat:
Slaapkamer(s):4
Bebouwde opp. m²: 549.16
Totale opp. m² incl. terras: 1014.35
Adres: x x
29602, Marbella (29602)
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top