×

Epic Marbella 1

€ 2.290.000
Ref. 7912

Epic Marbella is een nieuw Luxueus project nabij de prestigieuze Golden Mile. Alle woningen zijn perfect afgewerkt en bieden alle comfort. De architecten hebben er bewust voor gekozen om de tuinen, het zwembad en het terras te laten matchen met de omgeving.

Het plan bestaat eruit om zoveel mogelijk grote en open ruimtes te creëren. De bewoner komt binnen in een inkom met aansluitend de open keuken. Verder is er de ruime woonkamer die modern zal worden ingericht. Het private terras voorziet alle privacy voor u en uw gezin. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers. De master bedroom heeft haar eigen dressing en haar eigen badkamer met ligbad, inloopdouche, spoeltafels, toilet en bidet. De andere twee slaapkamers hebben elk een douchekamer met spoeltafel, inloopdouche, toilet en bidet. Op het dak is er een terras van 110,5 m2. Verder is er nog een kelderverdieping met een slaapkamer en een douchekamer en een polyvalente ontspanningsruimte. Elke verdieping is toegankelijk met een lift.

Opmerking
Slaapkamer4
Badkamer4
Toilet5
Dagvaarding: Nee
Bestemming:
Verkavelingsvergunning: Nee
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Woning
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2018
Algemene staat:
Slaapkamer(s):4
Bebouwde opp. m²: 373.16
Totale opp. m² incl. terras: 609.61
Adres: x x
29602, Marbella (29602)
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top