×

Finca Cortesin - Green 10 - Villa 12

€ 4.300.000
Ref. Finca Cortesin - Green 10 - Villa 12

Gelegen tussen hole 9 en 10, zal dit project de woonwijk binnen de directe omgeving van het Finca Cortesin Hotel afsluiten en consolideren. Het terrein ligt op een kleine heuvel met voldoende helling om ervoor te zorgen dat alle huizen kunnen profiteren van een prachtig uitzicht over de golfbaan, het Sierra Bermeja-gebergte en in de meeste gevallen ook zeezicht. Om de villa's aan het terrein aan te passen, hebben we drie verschillende modellen villa's ontworpen van 605 tot 724 m2 binnenoppervlakte, met 4, 5 en 6 slaapkamers met eigen badkamer, woonkamers tot 90 m2 en 5,5 m plafondhoge, volledig uitgeruste keukens , zeer ruime serviceruimtes, parkeerplaats voor 2 auto's, privétuin en zwembad.

Eigenaars van Green 10 en La Reserva kunnen profiteren van hoteldiensten, inclusief maaltijden die in het comfort van uw eigen huis worden geserveerd, huishouden, interieurontwerp, algemeen onderhoud en tuinieren, en onze uitzonderlijke conciërgeservice.

Opmerking
Slaapkamer6
Zwembad1
Keuken1
Badkamer6
Garage2
Woonkamer1
Eetkamer1
Terras1
Tuin1
Toilet1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Villa
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar:
Algemene staat: Luxe afwerking
Slaapkamer(s):6
Bewoonbare opp. m²: 725
Totale opp. m² incl. terras: 1838
Adres: Cortesin Green 8
29690, Casares (29690)
Beschikbaar: onmiddellijk
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top