×

Be Lagom Villa 11

€ 1.350.000
Ref. Be Lagom Villa 11

Dit complex is ontworpen om te genieten met alle zintuigen door zijn zichten, het design, zijn meer dan 5.000 m² aangelegde  tuinen en boomgaarden, de zwembaden en de Pergola's. Het is een natuurlijke oase, omgeven door bos, fruitbomen en bloemen. Be Lagom is een ecologische long in het hart van de Costa del Sol omringd door enkele van de beste golfbanen, zoals Atalaya Golf & Country Club, Paraiso Golf, Guadalmina en Los Arqueros.

Meer dan alleen een project, veel meer dan alleen een woord: BE LAGOM is een filosofie van het leven. Be Lagom verwijst naar alles wat "bijna perfect" is. Wat precies goed is voor u: buitensporige noch beperkt. Het is enkel wat u nodig hebt voor uw geluk. Be Lagom is evenwicht, het is duurzaamheid en respect voor onze planeet.
Geniet van zijn meer dan 5.000 m2 aangelegde ruimten gevormd door mediterrane tuinen met pergola's en moestuinen, zwembaden en terrassen. Een natuurlijke oase, omgeven door bos, fruitbomen en bloemen.


Deze dertien uitzonderlijke villa's met de best mogelijke eigenschappen zijn ontworpen door het prestigieuze kantoor González & Jacobson.
 

Opmerking
Slaapkamer4
Zwembad1
Keuken1
Badkamer3
Woonkamer1
Terras1
Tuin1
Parkeerplaats2
Berging1
Toilet1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Villa
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):4
Totale opp. m² incl. terras: 514.71
Adres: x x
29679, Benahavis
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top