×

Eden - 56

€ 465.000
Ref. Eden - 56

Gelegen in een van de meest inspirerende plaatsen aan de kust van Zuid-Spanje met uitzicht op de beroemde El Chaparral Golf Course is dit prestigieuze Resort & Club een paradijs wachtend om ontdekt te worden. Dit exclusieve resort bezorgt evenwicht tussen geest en lichaam onder de zwoele mediterrane zon waar u kan genieten van de luxe resort levensstijl en waar aan uw wensen wordt voldaan.
Gelegen aan de mediterrane kust van de Costa del Sol, reeds lang geliefd bij veeleisende kopers voor de overvloed aan buitenactiviteiten is dir The Resort & Club  ideaal gelegen aan de prachtige witte zandstranden van Spanje en wordt begrensd door El Chaparral Golf & Country Club. Het populaire stadje La Cala ligt op een paar minuten rijden en is beroemd om zijn uitstekende restaurants. Deze elegante ontwikkeling ligt in een prominente positie.
De hedendaagse architecturale lijnen passen perfect in de omgeving.
Eden is uitgerust met een gezondheidsclub, spa en een exclusieve conciërgeservice.

Dit Resort & Club is een unieke ontwikkeling van exclusieve drie en vier-slaapkamer hedendaagse townhouses met privé zwembad en spectaculair uitzicht op zee en geniet van  de nieuwste technologie.
Weldoordachte architectuur en lay-out bieden goed gedistribueerde ruimten waar woonkamer, eethoek en volledig ingerichte keuken met ontbijthoek maximaal genot bieden van licht en buitenzichten door de over-sized triple aspect deuren en ramen. De verbinding tussen buiten- en binnenruimte is naadloos met royale overdekte en open terrassen; de perfecte plek om te genieten van het uitzicht op de golfbaan of de Zuid-westelijke kustlijn van de Middellandse Zee.
Elk van de woningen zijn afgewerkt volgens zeer hoge standaard. De gebruikte materialen en neutrale kleuren en texturen kunnen naar eigen wensen aangepast worden. De ruime slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten en de master suite van een walk-in closet en mooie badkamer.

Opmerking
Slaapkamer3
Badkamer2
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Huis
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):3
Totale opp. m² incl. terras: 138.62
Adres: Los Farolas Royale, Club La Costa x
29640, Las Lagunas De Mijas
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top