×

`F£inca Cortesin - Los Albercas ID 33

€ 1.150.000
Ref. Finca Cortesin Las Albercas ID33

Wie het verlangen deelt om te genieten van de vrijheid in alle luxe zal in dit prachtig voorbeeld van residentieel design zijn thuis vinden. Dit project is uniek zijn soort door de combinatie van het beste van beide werelden: privacy en individualiteit van een gepersonaliseerde woning. U geniet van de privileges van de conciërgedienst en u heeft toegang tot alle faciliteiten van het 5* de luxe hotel Finca Cortesin. 
Gelegen aan  het wereldberoemde golfterrein en met zicht op zee, de ruime terrassen, de elegantie en discrete luxe volledig in lijn met de maximale privacy maken dit villa-appartementen complex uniek.

Dit ruime 2 slaapkamer appartement  van bijna 200m2 bebouwde opp. en terras van 85m2 is gelegen op de 1ste verdiep van het kleinschalig project en wordt gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit. 

Opmerking
Slaapkamer2
Keuken1
Badkamer2
Woonkamer1
Terras1
Berging1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Documenten

Plan

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Appartement
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):2
Bebouwde opp. m²: 197.87
Totale opp. m² incl. terras: 285.47
Adres: Lugar Urbanización Casares Del Sol 1
29690, Casares (29690)
Verdieping: 1
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top