×

Serena Atalaya

€ 399.000
Ref. Serene Atalaya - Unit 07


Prachtige half open villa waar u door de private tuin en grote raampartijen het hele jaar door kan genieten van dat fantastische Spaanse klimaat. Verder kan de villa naar uw behoeftes aangepast worden zoals het aantal slaapkamers of een buitenkeuken.
De exclusieve residentie is gelegen naast de Atalaya golf & country club en bestaat uit 50 halfopen villa's. Met slechts enkele stappen verwijderd te zijn van puerto banús en gezellige bars en restaurants is dit de ideale uitvalsbasis voor familie's die van alle comfort en rust willen genieten zonder de connectie te verliezen met de beste services van de Costa del Sol. De strak ontworpen villa's zijn voorzien van grote ingewerkte ramen voor maximale lichtinval zodat het elk moment genieten is. Elke villa kan naar uw wensen aangepast worden zoals de mogelijkheid om 3 slaapkamers te veranderen naar 2 extra grote kamers.

Opmerking
Slaapkamer3
Zwembad1
Keuken1
Badkamer2
Woonkamer1
Eetkamer1
Terras1
Tuin1
Toilet1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Documenten

Plan

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Huis
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2020
Algemene staat:
Slaapkamer(s):3
Bebouwde opp. m²: 123.65
Totale opp. m² incl. terras: 206.84
Adres: Calle Agata x
29679, Benahavis
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top