×

Prachtig appartement in Barok stijl

€ 335.000
Ref. MalagaC-CalleAlamos6

In het centrum van Malaga, zal een nieuw luxueus ontworpen appartement complex gebouwd worden van 900m².

De appartementen zijn gevestigd in een klasiek 18e eeuws pand uit de Barokstijl, gebouwd in 1721. De appartementen zijn zeer dicht gelegen bij het plaza de la merced, een heel levendig omgeving in Malaga. De appartementen hebben een modern design met respect voor de traditionele elementen van het bestaande gebouw. Door de hoge plafonds geven de appartementen een zeer ruim en weids gevoel maar ogen ook luxueus en exclusief. Er komt doorheen de volledige dag voldoende buitenlicht binnen door de weide ramen en terras. Op het gelijkvloers is een gemeenschappelijke andalusische patio aangelegd terwijl op de bovenste verdieping ook een dakterras voorzien is.

De materialen die gebruikt zijn bij aanbouw van de appartementen zijn van de beste kwaliteit terwijl de samenwerking met de architect en aannemer hernieuwd is door hun visie en oog voor detail. De appartementen zijn op hoog niveau gebouwd en erg nauwkeurig afgewerkt. Ook blijft de mogelijkheid om enkele gewenste aanpassingen door te voeren indien u dit wenst.

 

Opmerking
Slaapkamer1
Keuken1
Badkamer1
Woonkamer1
Eetkamer1
Terras1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Documenten

Plan

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Appartement
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2020
Algemene staat:
Slaapkamer(s):1
Bewoonbare opp. m²: 61.95
Totale opp. m² incl. terras: 83.7
Adres: calle alamos x
29001, Málaga (29001)
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top