×
Nieuwbouwproject Benahavis 29679

Be Lagom

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Be Lagom

Be Lagom is ontworpen voor u om te genieten met alle zintuigen. Zijn ongelooflijke uitzicht, het ontwerp, zijn meer dan 5.000 m2 van aangelegde ruimten met tuinen en boomgaarden, de zwembaden en de Pergola's. Het is een natuurlijke oase, omgeven door bos, fruitbomen en bloemen, maar slechts een steenworp afstand van de kosmopolitische steden met alle diensten die zij bieden. Be Lagom is een ecologische long in het hart van de Costa del Sol omringd door enkele van de beste golfbanen, zoals Atalaya Golf & Country Club, Paraiso Golf, Guadalmina en Los Arqueros.

Meer dan alleen een project, veel meer dan alleen een woord: BE LAGOM is een filosofie van het leven. Be Lagom verwijst naar alles wat "bijna perfect" is. Wat precies goed is voor u: buitensporige noch beperkt. Het is enkel wat u nodig hebt voor uw geluk. Be Lagom is evenwicht, het is duurzaamheid en respect voor onze planeet.
Geniet van zijn meer dan 5.000 m2 aangelegde ruimten gevormd door mediterrane tuinen met pergola's en moestuinen, zwembaden en terrassen. Een natuurlijke oase, omgeven door bos, fruitbomen en bloemen.


Deze dertien uitzonderlijke villa's met de best mogelijke eigenschappen zijn ontworpen door de prestigieuze González & Jacobson.

 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Villa Be Lagom Villa 12 0 4 512.97 € 1.450.000 DETAIL / PLAN
Villa Be Lagom Villa 1 0 4 527.95 € 1.590.000 DETAIL / PLAN
Villa Be Lagom Villa 3 0 4 667.61 € 1.650.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top