×
Nieuwbouwproject Benahavis 29679

The View Marbella

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. The View Marbella

The View doet zijn naam alle eer aan. Gelegen in Benahavis net boven de golf valley met Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas en Aloha golf aan de voet en panoramische zichten op de Middelandse Zee.

Het uitgekiend design laat u van op elk terras maximaal genieten van de omgeving. Elke woning zal zowel grote leefruimten hebben alsook ruime terrassen, veel natuurlijk licht en garandeert uw privacy. Uiteraard zal men gebruik maken van de laatste technologieën om u alle comfort te bieden.

Het designteam zal met grote zorg elk materiaal selecteren maar geeft u de ruimte om uw persoonlijke touch aan te brengen met een aantal opties.

De residenties, met 2, 3 of 4 slaapkamers hebben uitzonderlijk grote oppervlakten zodat deze erg geschikt zijn voor vaste bewoning zowel als voor vakantieverblijf.

De volledig uitgeruste spa, gym en fitness zowel als de zwembaden vervolledigen de luxe uitrusting welke past bij een ontwikkeling van dit niveau.

 

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 2
Penthouse The View Penthouse - V1-423 2 3 266 € 1.299.000 DETAIL / PLAN
Verdieping 1
Appartement The View First floor - V1-711 1 4 365.44 € 2.499.000 DETAIL / PLAN
Gelijkvloers
Appartement The View - V1-302 0 2 162.27 € 549.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top