×
Nieuwbouwproject Casares (29690) 29690

Exclusiviteit, kwaliteit en moderne architectuur

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Royal Casares

Dit spectaculair residentieel complex gelegen op minder dan 2 km van het strand en omgeven door de Casares Costa Golf gespreid over een glooiende vallei, met een gevarieerd design en een spectaculair uitzicht, omgeven door wijngaarden, avocado bomen, sinaasappelbomen en andere typische Mediterrane gewassen. Op een boogscheut van het 5*de luxe hotel Finca Cortesin en bijhorende befaamde golfterrein beantwoorden deze 2- en 3-slaapkamerappartementen al alle eisen van design, comfort en kwaliteit.
Natuur, kwaliteit van de dienstverlening, goede verbindingen, laagbouw, exclusiviteit, kwaliteit en moderne architectuur in de natuurlijke omgeving van spectaculaire schoonheid.  Royal Casares is een nieuwe ontwikkeling en concept die bestemd zijn om het verschil te maken en hèt referentiepunt aan de Costa del Sol te zijn.
 

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement Royal Casares P1AA 0 3 142 € 325.500 DETAIL / PLAN
Appartement Royal Casares P20A 0 2 102 € 225.500 DETAIL / PLAN
Appartement Royal Casares P21E 0 2 113 € 250.000 DETAIL / PLAN
Appartement Royal Casares P31G 0 2 102 € 245.500 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top