×
Nieuwbouwproject Estepona 29680

Aan het clubhuis en de greens van Estepona met zicht op zee

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Mirador de Estepona

Deze ontwikkeling van 54 appartementen, verdeeld over 6 blokken zijn allemaal Zuid, Zuid-Oost- of Zuid-West georiënteerd, zodat u de hele dag kan genieten van de zon. De perfecte locatie biedt de rustige en ontspannende omgeving van natuurlijk en golf. Er is vlotte verbinding naar supermarkten, restaurants, het compleet nieuw gebouwd en modern ziekenhuis en het centrum van Estepona.
Deze promotie is gelegen vlak naast het clubhuis en in het midden van de greens van de Golf van Estepona en door de hoogte biedt het fantastisch uitzicht op zee. Het hele project is ontworpen om te genieten van natuurlijk daglicht en zon wat weerspiegeld wordt in de grote ramen.
De begane grond appartementen zijn voorzien van privé-tuinen, verzorgd door de Gemeenschap; en de hogere verdiepingen hebben grote terrassen met en gemiddelde grootte van 40 m2.
Om maximale rust te bieden zijn er 2 zwembaden: één groot zwembad voor volwassenen en één voor kinderen gelegen in twee verschillende niveaus. Verder is er een gym.
Mirador zal genieten van hoge kwaliteiten en tal van innovatieve technologieën.
 

Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent dit project

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top