×
Nieuwbouwproject Estepona 29680

Serenity Collection

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Serenity Collection

Op een boogscheut van Estepona en op slechts 30 minuten van Marbella vindt u Serenity Collection, een domein met prachtige wandelpaden doorheen de tuinen en tussen de palmbomen van het complex.
Serenity Collection is een privaat complex met slechts 66 appartementen met 2 en 3 slaapkamers die harmonieus verdeeld zijn tussen de gemeenschappelijke ruimtes met prachtige tuinen en een groot zwembad.
De appartementen beschikken over terrassen tot 153m2 die een mooi uitzicht geven op de bergen en de Middellandse Zee. Door de uitstekende oriëntatie van deze terrassen geniet u de volledige dag van de zon en een magnifieke lichtinval.
Binnenin vindt u moderne en slim ontworpen ruimtes die u een maximale efficiënte garanderen. Een open keuken, tal van faciliteiten, high-end & eigentijdse materialen. De appartementen hebben allen een ruime living met brede lay-out.
 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement Serenity Collection E4-3A 0 2 238 € 348.200 DETAIL / PLAN
Appartement Serenity Collection E1-1A 0 3 238 € 296.200 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top