×
Nieuwbouwproject Estepona 29680

Modern aantrekkelijk design aan de rand van golf en centrum.

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Valley Homes

Valley Homes is een nieuw project gelegen in Estepona, en bestaat uit 190 woningen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De woningen zijn verdeeld over 8 laagbouw gebouwen, met een modern, aantrekkelijk design.

De grote ramen van vloer tot plafond gecombineerd met de perfecte Zuidoriëntatie zorgen voor maximaal natuurlijk daglicht. De naadloze overgang naar uw buitenruimte laat u genieten van de spectaculaire zichten. De begane grond appartementen bieden u ruim tuinen als een verlengstuk van uw royale terras. De penthouses hebben een solarium, ideaal om echt te genieten van de Mediterrane zonsondergang.In de gemeenschappelijke ruimtes zijn twee zwembaden, een fitnessruimte, en een aangelegde tuin met inheemse plantensoorten. Het project is een gesloten urbanisatie welke garant staat voor de veiligheid en privacy van de bewoners.De ruime, moderne appartementen bieden een open ontwerp met keuken en woon- en eetkamer in één grote ruimte. De keukens zijn volledig uitgerust met energie-efficiënte apparaten.

 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement Valley Homes 0 1 0 € 129.600 DETAIL / PLAN
Penthouse Valley Homes 0 3 0 € 332.100 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top