×
Nieuwbouwproject Estepona 29680

Velaya

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Velaya

Exclusieve strandontwikkeling aan het strand tegenover zee.
VELAYA is een exclusieve residentie aan het strand langs de New Golden Mile, binnen 10-12 minuten rijden van Puerto Banús en op slechts 5min van Estepona.

Met zijn uitstekende locatie aan de Middellandse Zee, met slechts 38 hoogwaardige appartementen en woningen en de vele on site faciliteiten, is VELAYA werkelijk uniek.

VELAYA wordt gebouwd volgens de hoogste normen in een modern, tijdloos ontwerp, met een neutraal kleurenpalet en maakt gebruik van alleen hoogwaardige materialen en dit niet alleen voor de constructies maar vooral ook voor de afwerking.
Doorlopende vloeren en verbazingwekkende schuiframen van vloer tot plafond creëren een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes.

In VELAYA zijn er 24 appartementen met twee en drie slaapkamers, 6 penthouses, 6 bungalows en 2 villa's.  Gebouwd volgens de hoogste normen, met behulp van topmerken zoals Bulthaup, Gaggenau, Dornbracht etc.

Ondergrondse parkeergarage met toegewezen privéparkeerplaatsen voor elke woning, en extra parkeergelegenheid voor uw gasten aan de buitenzijde voor een 20-25 auto's.

VELAYA is een omheind en dus gesloten complex met 24-uursbeveiliging, ontworpen tuinen met waterpartijen en directe toegang tot het strand.
In VELAYA vindt u het hele jaar door een VERWARMD-overloopzwembad, een kinderbad, een verwarmde jacuzzi met luxe ligbedden, allemaal met een prachtig uitzicht op zee.

Dicht bij het zwembad is er voor het sociale contact met de medebewoners een BBQ-paviljoen, ideaal om gezellig buiten te eten.

Omdat sport een belangrijk onderdeel is van de gezonde mediterrane levensstijl, is er in VELAYA een tennisbaan, een paddel tennis en een open cardiogym met uitzicht op zee.

Ook de kleintjes worden niet vergeten met een speelplaats in het complex.

Welkom in het paradijs, welkom bij VELAYA!

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Bungalow Velaya Garden Bungalow 0 4 0 € 2.580.000 DETAIL / PLAN
Appartement Velaya Block Garden Penthouse 0 4 0 € 1.860.000 DETAIL / PLAN
Appartement Velaya Block Tower GF Central 30 0 2 0 € 792.000 DETAIL / PLAN
Appartement Velaya Block Central GF Corner 25 0 3 0 € 942.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top