×
Nieuwbouwproject Marbella (29602) 29602

Op absoluut de beste locatie van Marbella bevindt zich The Collection

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. The collection

Deze semi detached villa zijn gelegen op een bevoorrechte plaats aan de Golden Mile in Marbella. De goed beveiligde exclusieve community omvat 26 woningen elk met hun privé zwembad. Elke woning heeft een bebouwde oppervlakte van minstens 365m2.
De conciërge-service is zo ontworpen dat u naar eigen wens een breed scala van mogelijkheden wordt geboden binnen uw eigen beveiligde persoonlijke omgeving. 
Top design en luxe in de hoogste vorm en kwaliteit  doorgetrokken in elk detail in combinatie met geavanceerde technologie maken van deze woningen echt verfijnde luxe parels.
De eigentijdse stijl met open plan leefruimte en luxe keukens, ruime master suites met inloop dressing en badkamers, modern ingerichte terrassen en zwembad gelegen in weelderig groen zijn enkele eigenschappen die dit project zeker een bezoek waard zijn. De woningen zijn voorzien van een dubbele garage en de laagste verdieping is eveneens voorzien van veel natuurlijk daglicht en kan naar eigen behoefte een bestemming krijgen. 

 

Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent dit project

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top