×
Nieuwbouwproject La Cala De Mijas 29649

Vitta Natura

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Vitta Nature

Deze gloednieuwe penthouses en appartementen in Mijas zijn gelegen in een magische omgeving van natuur en groen uitkijkend op zee. De appartementen hebben ruime terrassen en de penthouses genieten van panoramisch zeezicht. De gelijkvloerse appartementen bieden u het genot van de tuin maar zonder zorgen van onderhoud.
De architectuur en modern design laten u genieten van het mediterrane licht en het beste uitzicht met respect voor het milieu en de natuur eromheen.

De ruime appartementen hebben een volledig ingerichte open keuken met eiland, woonkamer en slaapkamers met directe toegang tot het terras. De hoge kwaliteitsnormen en de gekozen materialen vallen zeker in de smaak.
 
Dit complex biedt 13.000m2 groen en 1.800m2 sport en spa faciliteiten zowel buiten als indoor; verschillende buitenzwembaden, wellness-centrum met overdekt zwembad, Turks bad en sauna, sportschool, social club, paddle tennisbaan en heel veel groen.
 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 1
Appartement Vitta Nature V2D.3 1 2 111.47 € 253.000 DETAIL / PLAN
Gelijkvloers
Appartement Vitta Nature V3D.36 0 2 143 € 317.000 DETAIL / PLAN
Appartement Vitta Nature V3.D4 0 2 136 € 326.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top