×
Nieuwbouwproject Benahavis 29679

BYU HILLS

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. BYU Hills

Wij stellen U graag BYU HILLS voor, een luxueus nieuwbouwproject in boutique stijl, op een unieke locatie in de meest prestigieuze omgeving van Marbella.
BYU HILLS is een parel aan de Costa del Sol, bestaande uit 24 appartementen, verdeeld over drie gebouwen.  Het project is bewust kleinschalig gehouden om U maximale privacy en rust te bieden.  Bovendien zal U kunnen genieten van een adembenemende vergezichten.  De locatie is simpelweg spectaculair en werd zo gekozen gekozen dat U vanuit elk appartement een panoramisch uitzicht op zee heeft.

DE APPARTEMENTEN

Alle appartementen hebben een prestigieus, luxueus en trendy imago en worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.  Ze beschikken elk over drie slaapkamers en een ruim terras van ongeveer 60 vierkante meter.  De penthouses beschikken bovendien over een privé-zwembad.  Tevens worden er voor elk appartement 2 parkeerplaatsen en een bergruimte voorzien in de kelderverdieping van het gebouw.  Het ingenieuze boutique-concept van de architect biedt U een maximum aan privacy.  U heeft immers geen zijburen omdat de modules aan de binnenzijde gescheiden worden door een gang, zodat als het ware een kleine open bebouwing wordt gecreëerd.

Voor het interieur van Uw appartement is enkel het beste goed genoeg.  Comfort en luxe zijn de kernwoorden waaraan werd gedacht voor de inrichting van Uw pareltje in de zon.
De keuken is van het prestigieuze merk Bulthaup en de keukenapparatuur is van de gerenommeerde merken Miele en Siemens.  De badkamers worden ingericht met sanitair van het merk Villeroy & Bosch.
Elk appartement beschikt over domotica voor de regeling van de verwarming, verlichting, warm water en air-conditioning.  Voor de verfrissing van Uw appartement zorgt een airco van het merk Daikin en voor de verwarming wordt vloerverwarming voorzien.  Uw veiligheid wordt gegarandeerd door een alarmsysteem en voor brandpreventie zorgen rookmelders in de voornaamste vertrekken.

ZWEMBAD EN TUIN

In de gemeenschappelijke delen van deze unieke residentie kan U tot rust komen in een oase van groen die werd ontworpen door een gerenommeerd Spaans tuinarchitect.  En wanneer U een duik neemt in het infinity zwembad kan U genieten van een fantastisch uitzicht dat reikt van Marbella tot aan de rots van Gibraltar.

LEVENSKWALITEIT

De ontwikkeling van BYU HILLS heeft maar één aspect voor ogen, namelijk het aanbieden van een uitzonderlijke woonomgeving.  Het streven naar perfectie, het creëren van een buitengewone levenskwaliteit zijn onze passies, die wij graag met U willen delen.
 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 4
Appartement BYU Juliette 24 4 3 185 € 1.250.000 DETAIL / PLAN
Gelijkvloers
Appartement BYU Louise 7 0 3 185 € 890.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top