×
Nieuwbouwproject Benahavis 29679

Olivos

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Olivos

DUURZAAM NIEUWBOUWPROJECT AAN DE COSTA DEL SOL

Er is iets nieuws onder de Spaanse zon en wat voor iets!
Maak kennis met Real de la Quinta- spreek uit: kinta – in Benahavis, vlakbij. Gelegen op de uitlopers van twee lokale bergketens rijzen hier duurzame luxewoningen op, mét zicht op zee.
Maar er is meer, veel meer: golfcourses, tennisvelden, een meer van 3,5 hectare groot boordevol watersport, een spa, een manege en vooral: tal van diensten die het leven zoveel makkelijker maken.

Vanuit uw appartement, met een immense gevelbreedte van ca. 20 m tot zelfs 32 m (!), staat u als het ware ‘on the top of the world’.

U ziet 3 landen, 2 continenten. Dat zorgt voor een onbeschrijfelijk gevoelen. Een locatie zoals u er niet snel nog een zult vinden!
Ideaal zijn de twee toegangswegen via Ronda en Neuva Andalucia.
Welkom in uw nieuwe thuis!

Olivos is de eerste fase gelegen in een domein van liefst 200 hectaren met villa’s, appartementen, boetiekhotel, 3 restaurants en verschillende faciliteiten, waaronder een meer dat het strand naar de bergen brengt.

U kunt er tevens genieten van tennis, paddle tennis, watersporten (suppen, kanovaren, …) paardrijden, mountainbiken, zalig relaxen op het strand of aan het grote ‘infinity’ zwembad, maar ook wandelen rond het meer, golfen… Dat alles met adembenemende zichten op de bergen (waaronder La Concha, dat zorgt voor het microklimaat dat hier heerst) en de zee.

Wij stellen u graag voor: Real de la Quinta “Olivos”.
 

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement Block 9 (Penthouse) 0 2 152 € 500.000 DETAIL / PLAN
Penthouse Block 12 (Penthouse 0 2 137 € 495.000 DETAIL / PLAN
Appartement Block 9 (Ground) 0 2 150 € 445.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top