×
Nieuwbouwproject Benahavis 29679

Unico

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Unico

In de exclusieve gemeente Benahavis ligt UNICO, een luxe, modern en innovatief woonproject.

Gemaakt door een professioneel team op zoek naar een concept dat de allernieuwste hedendaagse stijl combineert met kwaliteit van leven en hierbij speciale aandacht besteedt aan de prachtige natuur. De gastvrije en veilige 24 luxe appartementen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers, vanaf 143 tot 299 m2. Kortom, een "boetiek-project", dat de essentie van "een nieuwe manier van leven" volledig omvat en dit in één van de meest prestigieuze bestemmingen in Europa. U geniet spectaculair panoramisch uitzicht op de zee en de bergen.De moderne en hedendaagse architectuur van UNICO staat garant voor een ruimtelijk concept met amper visuele onderbrekingen. De eenvoudige vormen samen met kwalitatief hoogwaardige materialen, ergonomie en energie-efficiëntie, belichamen een belangrijke technologische inzet en een sterke betrokkenheid bij het milieu.

Dit project is synoniem voor innovatie in ontwerp. De woonkamer is met directe toegang tot een indrukwekkend terras, gekoppeld aan de open keuken, die op zijn beurt op een terras-eetkamer uitgeeft. Een concept van volledige openheid is tot stand gekomen, zodat u maximaal kan genieten van het buitenleven.De gemeenschappelijke ruimtes met mooie fitness- en ontspanningsfaciliteiten laten u genieten van een gezonde en ontspannen manier van leven. Er zijn twee zwembaden: één buiten en één binnen.

Het verwarmde binnenzwembad is voorzien van grote schuiframen welke volledig in de muur kunnen worden weggeschoven zodat de binnen met de buitenruimte fuseert. Daarnaast is er een spa met sauna, Turks bad, thermische douche en volledig uitgeruste fitnessruimte.

 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 2
Appartement Unico 1Atico - B 2 3 276 € 847.600 DETAIL / PLAN
Verdieping 1
Appartement Unico 4 1A 1 2 145 € 503.400 DETAIL / PLAN
Gelijkvloers
Appartement Unico 1Bajo - A 0 2 198 € 534.500 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top