×
Nieuwbouwproject Benalmadena Costa 29630

Serenity

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Serenity Phase 2 & 3

Een oase van rust in het hart van de Costa del Sol.

Serenity Benalmádena is een fantastische, moderne ontwikkeling in het hart van de Costa del Sol. Een bevoorrecht gebied waar de glooiende groene heuvels van Andalusië de turkooisblauwe golven van de Middellandse Zee ontmoeten.

Deze prachtig afgewerkte huizen zijn uniek geplaatst om een omgeving van kalmte en rust te bieden op slechts een paar minuten afstand van de zandstranden van de Costa del Sol.

Alle 133 eigenschappen van de ontwikkeling zijn ontworpen om u te laten genieten van uw plezier en uw stress te minimaliseren. De serene tuinen en vredige woonruimtes en de volledig uitgeruste fitnessruimte en fitnesszone stellen u in staat geestelijk en spiritueel welzijn te bereiken, allemaal binnen de grenzen van de ontwikkeling.

Het project gebruikt de natuurlijke gradiënt van het land om het uitzicht en het natuurlijke licht dat beschikbaar is bij elk van de eigenschappen te maximaliseren. De in de constructie gebruikte materialen zijn modern en innovatief en voldoen aan de strengste eisen van de Europese wetgeving. Deze huizen bieden veel comfort, evenals structurele integriteit en uitstekende kwaliteit.

Daardoor is Serenity Benalmádena een plek voor het leven, niet alleen om te leven.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement Serenity Phase 2 & 3 - V2D.19 0 2 152.06 € 289.500 DETAIL / PLAN
Appartement Serenity Phase 2 & 3 - V3D.29 0 3 147.16 € 292.500 DETAIL / PLAN
Appartement Serenity Phase 2 & 3 - V4D.4 0 4 182.26 € 406.500 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top