×
Nieuwbouwproject Calahonda (29649) 29649

El Romeral de Calahonda

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. 50

Dit nieuwe complex van 48 moderne, hedendaagse huizen is de eerste ontwikkeling in het hart van Calahonda sinds jaren. Op quasi loopafstand van de stranden en op slechts 25 minuten van vliegveld Malaga.
De woningen bieden 3 slaapkamers en liggen binnen 3.300m2 tropische tuinen, met een groot gemeenschappelijk zwembad en gymnasium. Eigenaars zullen kunnen genieten van de conciërge service en uiteraard hun beveiliging.
Gebouwd op 4 niveaus bevatten ze een grote leefruimte naadloos overlopend op een terras en tuin, volledig ingerichte keuken met Bosh toestellen, zwevende trap naar bovenverdieping waar u 3 slaapkamers hebt waarvan 1 master bedroom, toegang tot het prachtig zonneterras met pergola. In de kelder is er een ruime privatieve ondergrondse garage voor 2 wagens.
Een unieke kans in een gloednieuw project waar u kan leven in alle moderne comfort en en die u verwacht om ultiem te genieten van de levensstijl aan de Costa Del Sol.
Nog slechts 4 beschikbaar vanaf € 395.000

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Woning 7923 0 3 256.95 € 447.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top