×
Nieuwbouwproject Cancelada (29688) 29688

Los Miradors del Sol

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Los Miradores del Sol

Mirador del Sol omvat 49 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, verdeeld over 4 gebouwen van telkens 2 verdiepingen, gelegen op een heel centrale locatie, vlakbij supermarkten, bars, restaurants, golfterreinen en tennisvelden, maar ook op wandelafstand van het strand.
Er worden 2 zwembaden voorzien (waarvan 1 kinderbad) en 2 verwarmde jacuzzi’s in een prachtig aangelegde tuin van ca 1 600 m².
De gebouwen zijn ingepland zodat u vanop elk terras optimaal kan genieten van het zicht naar het zwembad.  Deze terrassen zijn afgewerkt met glazen panelen.
Afhankelijk van de locatie, de oriëntatie en de verdieping in het project, bieden de appartementen zicht op de tuin en het zwembad en/of de zee.
De appartementen op het gelijkvloers hebben een zeer ruim terras (van 26 tot 36 m²) en een tuin (van 23 to 130 m²) van waaruit u rechtstreeks via een poortje naar de gemeenschappelijke tuin kan.
Dit project met moderne woningen te koop laat u toe om uw unit te personaliseren naar uw eigen smaak en wensen. Zo is er keuze uit 4 verschillende vloeren, 3 verschillende keukeninrichtingen (tegels, kastfronten en werkbladen), 4 verschilende badkamer tegel mogelijkheden, 3 kleuren binnendeuren en 3 verfkleuren. Naast deze gratis aangeboden keuze opties, is het ook mogelijk om, mits betaling, de buitentegels te veranderen, een jacuzzi te installeren in het terras van de gelijkvloers appartementen, een meubilairpakket aan te kopen, …
 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 2
Penthouse Los Miradores del Sol - 2-1-16 2 2 0 € 414.000 DETAIL / PLAN
Verdieping 1
Appartement Los Miradores del Sol - 2-5-57 1 3 0 € 369.000 DETAIL / PLAN
Gelijkvloers
Appartement Los Miradores del Sol - 2-5-51 0 2 0 € 314.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top