×
Nieuwbouwproject Cancelada (29688) 29688

Centrale ligging op wandelafstand van het strand en onmiddellijke omgeving van de winkels.

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Palm VillageOp 500 m van de mooie zandstranden en in de directe omgeving van verschillende supermarkten en winkels bevinden zicht deze appartementen met 2 tot 4 slaapkamers.  Deze kleinere ontwikkeling aan de New Golden Mile.

De tijdloze architectuur en modern design biedt veel privacy op de terrassen. De penthouses hebben erg ruime terrassen en de gelijkvloers heeft een tuin.

De materialen zijn gekozen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bieden optimale prestaties. De volledig uitgeruste keuken en het gebruik van lichte maar warme materialen maken dit development erg gewild. U heeft bovendien nog keuze om materialen naar eigen smaak aan te passen.

De ruime gemeenschappelijke ruimtes met zwembad, paddle-tennisbaan, een putting Green, jeu de boules baan, een fitnessruimte en een sociale club zijn ontworpen om optimaal te genieten van vrije tijd met familie en vrienden.

Garage en berging zijn inbegrepen. Prijzen vanaf 233.000€Voor de overzichtelijkheid stellen we een greep uit het totale aanbod voor.

Ons aanbod aan de Costa del Sol is veel uitgebreider dan de selectie appartementen, penthouses en villa’s hier op deze website. Wij zijn aangesloten op de centrale database voor vastgoed zodat wij u steeds alle beschikbare panden kunnen aanbieden.

Contacteer ons om alle panden te kennen welke aan uw selectiecriteria voldoen.

 

Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent dit project

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top