×
Nieuwbouwproject Cancelada (29688) 29688

Villa in Cancelada

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Velvet Villa

Een moderne nieuwbouw villa kopen in een kleinschalig project met slechts 12 villa’s in West Marbella? 
De perfecte plek om tot rust te komen en te genieten, luxe wacht op u in dit nieuw villaproject dat bestaat uit 12 onafhankelijke villa’s met een uniek en eigentijds ontwerp. De uitgestrekte en vlakke tuingebieden bieden een prachtig panoramisch uitzicht op zee.
Velvet biedt haar toekomstige bewoners de mogelijkheid om de villa aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Er is keuze uit 3 verschillende villatypes met een bewoonbare oppervlakte van 282 m2.
De villa’s in Velvet hebben een open-plan inrichting me een dubbele plafondhoogte hal om uw vrienden en familie te verwelkomen. De keuken is volledig ingericht en er is een afzonderlijke wasruimte. De terrassen zijn bereikbaar via schuifdeuren van vloer tot plafond en maken van living en terras één geheel. De 4 slaapkamers hebben elk hun eigen badkamer en er is ook nog een gastentoilet.
Een kelder en/of solarium zijn optioneel.

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Villa Velvet Villa 42 0 4 1028 € 1.300.000 DETAIL / PLAN
Villa Velvet Villa 46 0 4 1050 € 1.250.000 DETAIL / PLAN
Villa Velvet Villa 48 0 4 965 € 985.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top