×
Nieuwbouwproject Casares (29690) 29690

Zuid georiënteerde luxe villa's met zwembad

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Green 10

Deze Zuid-georiënteerde villa's, gelegen in een prachtig aangelegde tuin met privé zwembad, bieden onmiddellijke toegang tot alle faciliteiten van het 5* hotel. U combineert het vakantie gevoel in uw eigen villa met de luxe van de uitstekende service van het hotel, de restaurants, spa en alles wat u dromen kan binnen handbereik.
Gelegen in een rustige omgeving op slechts enkele minuten van het strand, is dit de perfecte locatie aan één van Europa's exclusiefste plekjes. Finca Cortesin biedt een strandclub met Balinese bedden en ligstoelen rond het 35m adembenemend zwembad.

Deze villa is een voorbeeld van uitstekende bouwkwaliteit en afgewerkt volgens de hoogste specificaties. Deze unieke thuis op Finca Cortesin biedt een luxe manier van leven. De bevoorrechte locatie (op 50 min van de luchthaven van Malaga) betekent dat Marbella, alsmede twee belangrijke jachthavens, Puerto Banús en Sotogrande, zich op korte afstand bevinden. 
Als u op zoek bent naar een luxueuze, aangename villa in de zon die elk onderdeel op uw luxe-verlanglijstje afvinkt, moet deze villa een bezoek brengen.

 

Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent dit project

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top