×
Nieuwbouwproject Casares (29690) 29690

Cortesin Seaviews

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Las Terrazas de Cortesin Seaviews

Las Terrazas de Cortesin Seaviews is een kleine ontwikkeling, wat het exclusieve karakter benadrukt. 

U combineert het vakantie gevoel in uw eigen penthouse gecombineert met de luxe en de uitstekende service van het hotel, de restaurants, waaronder een 1* Michelin, de spa en alles wat u dromen kan binnen handbereik.
Cortesin Golf staat in de top 5 van de allerbeste en mooiste golfterreinen  wordt genoemd als één van Europa’s beste golf locaties.

Gelegen in een rustige omgeving op slechts enkele minuten van het strand, is dit de perfecte locatie aan één van Europa's exclusiefste plekjes. Finca Cortesin biedt een strandclub met prachtige tuinen, Balinese bedden en ligstoelen rond het zwembad van een adembenemende 35m.

Deze unieke thuis op Finca Cortesin biedt een luxe manier van leven. De bevoorrechte locatie (op 50 min van de luchthaven van Malaga) betekent dat Marbella, alsmede twee belangrijke jachthavens, Puerto Banús en Sotogrande, zich op korte afstand bevinden. 
Als u op zoek bent naar een luxueuze, aangename eigendom in de zon die elk onderdeel op uw luxe-verlanglijstje afvinkt, moet deze zeker overwegen.


 

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement Las Terrazas Cortesin Seaviews - Apt 211 0 2 0 € 440.000 DETAIL / PLAN
Appartement Las Terrazas Cortesin Seaviews - Apt 101 0 3 0 € 620.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top