×
Nieuwbouwproject Estepona 29680

Alexia Life

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Alexia Life

Alexia Life...nieuwe Release van appartementen in Estepona!

Dit nieuwe project is gelegen in het gebied van Las Mesas en dankzij de verhoogde positie zal het genieten van mooie uitzichten van de Middellandse Zee.

Alexia Life... biedt appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers Zuid-oriëntatie, penthouses met jacuzzi en gelijkvloers met prive-tuin.

Alle appartementen genieten van open keukens, moderne design badkamers, ruime woonkamers, hoogwaardige afwerkingen en ruime terrassen met een panoramisch uitzicht op de zee. 

U kunt de verwarming zowel lokaal als op afstand via de smartphone toepassing, controle verlichting en zonwering in de woonkamer en de slaapkamer, allemaal door automatiseringsbesturing.

In de gemeenschappelijke ruimtes benadrukken we de uitgestrekte tuinen, groot zwembad met chill-out bedden en uitzichten van de zee, een speelhoek voor kinderen, een fitness. Er is een pre-installatie opladen-aansluiting voor elektrische auto's, energie besparende systeem door middel van aerothermia en nog veel meer.

Alle appartementen hebben een garage en berging.

Als u op zoek bent naar een huis in Estepona dit is je beste optie!

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 4
Appartement Alexia Life - Block 4 - 4L 4 3 217.1 € 627.000 DETAIL / PLAN
Verdieping 1
Appartement Alexia Life - Block 2 - 2F 1 4 238.26 € 491.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top