×
Nieuwbouwproject Estepona 29680

The Edge

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. The Edge

Ontdek The Edge: een exclusief woonproject vlakbij de zee, met directe toegang tot het strand.  Dit prachtige bouwproject met hedendaagse ontwerp omvat 68 appartementen en penthouses en 2 villa's.  Alle woningen zijn afgewerkt met hoog kwalitatieve materialen en worden omringd door tuinen, zwembaden en een schitterende landschapsarchitectuur.  Door het gebruik van subtiele, natuurlijke vormen en ruime, lichtrijke kamers vervagen de grenzen tussen woning, tuin en strand.  Hier geniet u het hele jaar door van de Spaanse zon, de natuur en de Middellandse zee. 

PURE LUXE EN COMFORT OP MAAT
Alle woningen in The Edge ademen pure luxe en klasse.  Dankzij de verschillende indelingen en oppervlaktes van de appartementen kunt u probleemloos de woning van uw dromen vinden.  De penthouses beschikken over een groot terras met privézwembad en een onbelemmerd zeezicht, terwijl de villa's met 2 verdiepingen zich aan de rand van het strand bevinden.
Faciliteiten : met een zéér groot buitenzwembad, welness center en gym met binnenzwembad zorgt u dan weer voor uw goede balans tussen lichaam en geest.

OMGEVING
The Edge heeft een unieke ligging aan het strand en is minder dan vijf minuten verwijderd van de jachthaven van Estepona.  Ook Sotogrande, beroemd om zijn gastronomie, ligt om de hoek.  Hier hebt u alles binnen handbereik: van windsurfing over duiken en zeilen tot golf.  Met acht prachtige golfterreinen en verschillende jachthavens binnen een straal van 10 kilometer kunt u volop genieten van het gezonde buitenleven.  Het aanbod aan entertainment en ontspanning is eindeloos.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 3
Appartement The Edge - 5-2-2-A 3 4 493.09 € 2.956.000 DETAIL / PLAN
Verdieping 1
Appartement The Edge - 2-1-1-B 1 2 103.8 € 540.000 DETAIL / PLAN
Gelijkvloers
Appartement The Edge - 2-2-0-B 0 2 142.9 € 481.000 DETAIL / PLAN
Appartement The Edge - 3-1-0-A 0 3 212.1 € 842.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top