×
Nieuwbouwproject Fuengirola 29640

Jardines De Las Lagunas

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Jardines de Las Lagunas

Jardines de las Lagunas is een wooncomplex bestaande uit 124 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en penthouses met ruime terrassen die een mooi uitzicht op de omgeving geven.
Appartementen beschikken over lichte kamers die ontworpen zijn om maximaal comfort en een spectaculair uitzicht vanaf de ruime terrassen te bieden. In de verkoopprijs van elk appartement is een garage en opslagruimte inbegrepen.
De bouwkundige vormgeving is modern maar functioneel, en is uitstekend afgewerkt. Op het gemeenschappelijke terrein bevindt zich een zwembad, gym, tuinen en een speeltuin. De ideale plek voor ontspanning en plezier. Jardines de las Lagunas heeft een fantastische locatie dichtbij Miramar winkelcentrum, El Corte Inglés, Miramar Commercial Park en nieuwe, fantastische recreatiegebieden zoals het 350.000m2 grote Parque Periurbano.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 4
Appartement Jardines De Las Lagunas 9 - 4 A 4 2 98.17 € 235.900 DETAIL / PLAN
Appartement Jardines De Las Lagunas 12 - A 4 3 123.44 € 494.000 DETAIL / PLAN
Verdieping 3
Appartement Jardines De Las Lagunas 7-3-A 3 1 49.05 € 168.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top