×
Nieuwbouwproject La Cala De Mijas 29649

Elysium Golf

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Elysium Golf

Elysium Golf in het La Cala Golf Resort is een nieuwbouwproject bestaande uit 15 exclusieve onafhankelijke villa’s.
Licht en het gevoel van vrijheid zijn de belangrijkste kenmerken van Elysium Golf, met dubbele hoogtes, kamer hoge ramen en een groot solarium dat het gehele bovenste deel van elk van de huizen beslaat.
Comfort en kwaliteit van leven zijn altijd aanwezig bij Elysium Golf. Elke villa heeft een bebouwde oppervlakte van bijna 400 m2, een eigen overloopzwembad, parkeergelegenheid voor twee wagens, verschillende terrassen en tuinen.
Alle villa’s van Elysium Golf zijn configureerbaar en kunnen worden aangepast aan de smaak van hun eigenaren met meerdere opties om ze uniek te maken. Overal vloerverwarming, een recreatieruimte, een fitnessruimte of een spa, en zelfs de mogelijkheid om nog twee slaapkamers toe te voegen.
Elysium Golf ligt op een prachtige plek in het zuiden van Andalusië, La Cala Golf Resort, een spectaculaire golfregio in het hart van het natuurpark Sierra de Mijas met drie van de beste golfbanen in Europa perfect geïntegreerd in het landschap.
De villa’s van Elysium Golf liggen zeer dicht bij het clubhuis, op 10 minuten van de prachtige stranden van de Costa del Sol, tussen La Cala de Mijas en Fuengirola, en zeer goed verbonden met Marbella, 20 minuten, en de internationale luchthaven van Malaga (AGP) slechts 30 minuten.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Villa Elysium Golf - Villa 13 0 3 391.77 € 395.000 DETAIL / PLAN
Villa Elysium Golf - Villa 15 0 3 391.77 € 397.000 DETAIL / PLAN
Villa Elysium Golf - Villa 5 0 3 424.33 Op aanvraag DETAIL / PLAN
Villa Elysium Golf - Villa 9 0 3 424.33 € 430.000 DETAIL / PLAN
Villa Elysium Golf - Villa 4 0 3 424.33 € 435.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top