×
Nieuwbouwproject La Cala De Mijas 29649

One residences

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. One residences

Een harmonieuze combinatie van luxueuze interieurkarakteristieken met een enorme buitenleefruimte. Kwaliteit komt voor kwantiteit, waardoor de weinige gelukkige eigenaars heel wat meer krijgen. 


In de ruime leefruimten vindt u een prachtig pallet van subtiele tinten en texturen die een aanvulling zijn op de adembenemende omgeving van weelderig groen en kristalhelder blauw. Er is grondig aandacht besteed aan elk detail dat aanwezig is voor uw ultiem comfort.

Al de slaapkamers die groter zijn dan gemiddelde slaapkamers hebben een privébadkamer en in de hoofdslaapkamer vindt u een inloopkast, regendouche en een dubbele wastafel. De slaapkamers zijn heerlijke, private toevluchtsoorden met een overvloed aan heerlijk binnenstromend licht. De moderne luxekeukens zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi qua stijl en lay-out en zijn uitgerust met NEFF-apparaten en ontwerpen die aanbevolen zijn door Gunni & Trentino.
 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 3
Appartement One residences 21-3-3-A 3 3 373.19 Op aanvraag DETAIL / PLAN
Verdieping 2
Appartement One residences 40-6-2-A 2 3 191.36 Op aanvraag DETAIL / PLAN
Gelijkvloers
Appartement One residences 6-1-2-B 0 2 149.87 Op aanvraag DETAIL / PLAN
Appartement One residences 30-5-0-B 0 2 154.08 Op aanvraag DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top