×
Nieuwbouwproject Manilva 29691

Ruime duplex op slechts 200m van het strand

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Blue Suites

Ruime duplex appartement dat prachtig gelegen is op slechts 200m van het strand. Verder is het dicht gelegen bij allerlei gezellige restaurants, cafe's en winkeltjes. ??????Het is een residentieel complex van 74 grote en ruime appartementen met een panoramisch zicht over de Middellandse Zee en op slechts 200 meter van het strand en op enkele minuten van Puerto de Sotogrande en de prestigieuze golfbanen gebied.
Deze ontwikkeling van de moderne en elegante design beschikt over 3 buitenzwembaden, omgeven door prachtige tuinen en 2 overdekte zwembaden met een oppervlakte van 260 m2 spa en een fitnesscentrum en een sauna.
Deze appartementen zijn gelegen in een veilig afgesloten 24 uur beveiligingscamera's en video controle en parkeerplaats en berging in de kelder terrein.
Gelegen op slechts tweehonderd meter van de zee, met de ongelooflijke voordeel betekent dit de mogelijkheid om tal van diensten die beschikbaar zijn in de omgeving, zoals restaurants, bars, supermarkten, apotheken, winkels, etc. lopen kwaliteit rapport wordt begeleid.
Oplevering is gepland voor het voorjaar van 2020. Nieuwbouw ontwikkeling met echt aantrekkelijke prijzen, appartementen met twee en drie slaapkamers, met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee, gastvrije openbare ruimtes, evenals zwembaden en tropische tuinen, dicht bij de communicatie en het strand gewoon een grote investering, ideaal voor de bewoners of voor diegenen die een vakantiehuis te kopen met grote verhuur mogelijkheden.

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 2
Appartement Blue Suites - Ref. 302 Duplex 2 3 0 € 347.000 DETAIL / PLAN
Verdieping 1
Appartement Blue Suites - Ref. 203 1 3 119 € 249.000 DETAIL / PLAN
Appartement Blue Suites - Ref. 202 1 3 0 € 279.000 DETAIL / PLAN
Gelijkvloers
Appartement Blue Suites - Ref. 103 0 3 0 € 306.600 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top