×
Nieuwbouwproject Manilva 29691

Small Oasis

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Small Oasis

Small Oasis 2-slaapkamer appartementen vanaf € 97.500 en de Small Oasis 3-slaapkamer appartementen vanaf € 120.000. Inclusief eigen parkeerplaats, een terras met zeezicht en vele voorzieningen zoals twee zwembaden.  Small Oasis Manilva ligt op slechts 10 minuten van het historische centrum van Estepona en op 20 minuten van de luchthaven Gibraltar, een klein uurtje naar Málaga Airport. Jachthaven Puerto Banús (Marbella) ligt op 15 minuten afstand. Op de dichtstbijzijnde golfbaan staat u in 5 minuten.
Voel je welkom in Small Oasis Manilva in het hart van de Costa del Sol – een nieuw gerenoveerde wooncomplex dichtbij het strand, de jachthaven, winkels & restaurants. Gezien de verhuur mogelijkheden en de prijs ook uitermate geschikt als investering. Unieke kans om een volledig gerenoveerd modern appartement te kopen voor een ongelooflijk lage prijs.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 1
Appartement Small Oasis - B02 - 1E -RA-1 1 3 161.36 € 107.900 DETAIL / PLAN
Gelijkvloers
Appartement Small Oasis - B01 - 0C - RA-1 0 2 135.1 € 97.500 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top