×
Nieuwbouwproject Marbella (29602) 29602

Elements

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Elements

Elements, een nieuwbouw project in Los Altos de los Monteros, biedt heel wat mogelijkheden. Geniet u graag in alle rust van de mooie natuur vlakbij Marbella? Dan is dit hét project voor u!
Los Altos de los Monteros is een prestigieuze woonwijk op slechts 5 kilometer van Marbella, gelegen te midden van natuurgebieden. Deze regio biedt u de perfecte combinatie om van het strand en van de bergen te genieten, met bossen en wandelpaden om de rust en de schoonheid van de omgeving in u op te nemen.
De omgeving is het best samen te vatten als een combinatie van natuur, rust, schoonheid, een zacht briesje en een prachtig uitzicht over de oceaan. Het project ligt zeer dicht bij de “Duna Oleander”, stranden beschermd door hun hoge ecologische waarde, en een stap verwijderd van diverse golfbanen.
Elements bestaat uit 153 appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers. De woningen hebben elk, dankzij een bestudeerde architecturale aanpak, een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. De terrassen in dit project zijn zuidoost en zuidwest georiënteerd.
Alle units komen met een garage en berging.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement Elements - 98D 0 1 118.57 € 190.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top