×
Nieuwbouwproject Marbella (29602) 29602

Le Blanc

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Le blanc

Net boven Marbella’s wereldberoemde Golden Mile en gelegen aan de voet van de heuvels die haar naam dragen, is Sierra Blanca een van de meest exclusieve woonwijken van de Costa del Sol. Op amper een paar meter afstand vindt u natuurparken die deel uitmaken van de Sierra, ideaal om te wandelen en van het platteland te genieten. In deze adembenemende omgeving wordt Le Blanc gebouwd.

Een exclusief en kleinschalig villaproject met 22 halfopen woningen met 4 of 5 slaapkamers, een prachtig panoramisch uitzicht, een privétuin, een beveiligde omgeving met 24-uurs security en een ongeëvenaarde, zorgvuldige klantenzorg. Het ruime, zuid gerichte terras met haar panoramische uitzicht sluit naadloos aan bij de woonkamer en biedt volledige privacy. De grote raampartijen laten het zonlicht overvloedig binnendringen in deze open concept woningen. Afhankelijk van de villa kijkt de ruime master slaapkamer uit over de zee of de tuin. De ensuite badkamer biedt naast een prachtige uitzicht op Marbella ook een bad met uitzicht op zee. Opmerkelijk zijn de ruime inloopkasten met hun hoogwaardige afwerking en royale opbergruimte.

Op het dakterras kan u genieten van het beste uitzicht op de zee, de bergen en het groen rondom Marbella. Dit solarium is een dynamische, allesomvattende ruimte voor iedereen. Het gemeenschappelijke zwembad van Le Blanc wordt omgeven door een spectaculair landschap en prachtige tuinen. Elke Le Blanc-woning beschikt over drie parkeerplaatsen in de garage.
Deze 22 exclusieve villa’s worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Alle materialen en technieken zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de meest veeleisende huiseigenaren, en slagen erin de huizen van drie kernwaarden te voorzien: eigentijds design, verfijning en luxe.
Bovendien zijn er verschillende extra opties die kunnen worden opgenomen mits meerprijs:
1 | Een privézwembad in de tuin
2 | Een  jacuzzi op het dakterras
3 | Een lift
4 | Een privaat gymnasium
5 | Een buitenkeuken op het dakterras

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Villa Le blanc 10 0 4 493.63 € 1.675.000 DETAIL / PLAN
Villa Le blanc 1 0 4 493.63 € 1.720.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top