×
Nieuwbouwproject Marbella (29602) 29602

Lomas Del Rey

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Lomas Del Rey

Dit exclusieve project dat gelegen is in de Marbella Golden Mile, slechts 800m van het strand, op een plot van meer dan 25 000m² aangelegde tuinen, zwembaden, solariums en 24/7 bewaking. Met de beroemde haven Puerto Banus en het centrum van Marbella op 5 minuten stappen is dit de ideale uitvalsbasis voor uw vakanties aan de Costa Del Sol. Ook sporters kunnen zich hier uitleven met de mooiste fietsroutes, wateractiviteiten en 8 van de populairste golfterreinen in de buurt. 

de appartementen en duplex woningen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën zoals een volledig uitgeruste Siemens keuken, hydro massagebad, vloerverwarming, verluchting systemen. De ruime terrassen  tot 200m² bieden ongelofelijke zichten over de middellandse zee. de penthouses zullen van een ingebouwde jacuzzi op het terras voorzien worden.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Duplex Lomas Del Rey-D3-Bajo 0 3 215.48 € 995.000 DETAIL / PLAN
Duplex Lomas Del Rey-D3-Atico 0 3 263.4 € 1.550.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top