×
Nieuwbouwproject Mijas 29650

Prachtige appartementen in het La Cala Resort

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Phoenix Resort La Cala

Phoenix Resort La Cala ligt op de eerste rij aan het mooiste golfcomplex van Europa; La Cala Golf Club. Het is geen geheim dat La Cala een van de meest geprezen golfresorts is in Andalusië en het epicentrum van golf aan de Costa del Sol. Drie schitterende wedstrijdbanen, elk met hun eigen unieke uitdagingen, passen naadloos in een schilderachtig decor van bergen en oceaan.
 
Phoenix Resort La Cala ligt op 5 minuten van het mooie stadje La Cala, op 20 minuten van Marbella en op slechts 30 minuten van de luchthaven van Malaga. Kom tot rust en geniet van deze werkelijk benijdenswaardige locatie. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
 
La Cala is een echte oase van eeuwige gelukzaligheid. Een kosmopolitische sfeer met een dorpsgevoel, La Cala is geschikt voor de levensstijl van moderne personen en hun gezinnen. La Cala is een van de meest gewilde plaatsen aan de Costa del Sol en beschikt over brede, gouden stranden met blauwe vlag en een aantal van de beste gastronomische mogelijkheden aan de kust.
 
Dit resort bestaat uit slechts 30 luxe woningen, met slechts 5 appartementen per gebouw. Dit zorgt voor absolute privacy en discretie voor degenen die willen ontsnappen aan de druk van het dagelijks leven. Phoenix is een aantrekkelijke retraite met een lage dichtheid. Gunstig gelegen in het hart van de Costa del Sol en toch in een oase van rust en stilte, met een panoramisch uitzicht op weelderig tropisch groen over de vallei naar de kust.
 
Naast de appartementen met 2 en 3 slaapkamers zijn er ook penthouses met 3 slaapkamers. Elk appartement is voorzien van ruime woonruimtes naast royale privéterrassen.

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement Phoenix Resort La CalaC 0 3 158.13 € 499.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top