×
Nieuwbouwproject Málaga (29001) 29001

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. MalagaC-Mosquera

De laatste 10 jaar is er een dramatische verandering te zien in het stadsleven van Malaga doordat de stad  zijn industrieel karakter inruilt voor een bruisend cultureel centrum. De stad biedt tal van activiteiten en hippe plaatsen waar u direct dat vakantiegevoel ervaart. De haven, het strand en het cultureel centrum zijn de laatste jaren allemaal herontworpen en beidt nu een diversiteit aan handelszaken, restaurants en gezellige bars. Verder kan u ook golfen, berg wandeltochten, skiën en tal van wateractiviteiten zoals zeilen beoefenen.  

Dit complex bevat 861,40 m² in het historisch centrum van Malaga. Het gebouw bestaat uit 2 residentiële gebouwen waarvan het éne afstamt uit de 18e eeuw terwijl het tweede oorspronkelijk uit de 19e eeuw komt. De appartementen zijn gelegen in een rustige straat met ontspannen atmosfeer maar toch op wandelafstand van het bruisend centrum.

Alle appartementen hebben een moderne inrichting met respect naar de traditionele elementen van het bestaande gebouw. ze hebben hoge plafonds die een uitzonderlijk gevoel van ruimte geven met een luxueus en elegante uitstraling. De appartementen worden van voldoende licht voorzien door de wijde ramen en het terras. De materialen zijn allemaal van gerespecteerde merken in de sector terwijl ook de gedetailleerde afwerking in het oog springt. De woning kan aangepast worden naar uw wensen. 

Contacteer ons zeker bij verder vragen.


 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 1
Appartement MalagaC-Mosquera1.2 1 1 42.1 € 220.000 DETAIL / PLAN
Appartement MalagaC-Mosquera1.3 1 2 93.6 € 550.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top