×
Nieuwbouwproject Málaga (29001) 29001

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. MalagaC-PozosDulces

De laatste 10 jaar is er een dramatische verandering te zien in het stadsleven van Malaga doordat de stad  zijn industrieel karakter inruilt voor een bruisend cultureel centrum. De stad biedt tal van activiteiten en hippe plaatsen waar u direct dat vakantiegevoel ervaart. De haven, het strand en het cultureel centrum zijn de laatste jaren allemaal herontworpen en beidt nu een diversiteit aan handelszaken, restaurants en gezellige bars. Verder kan u ook golfen, berg wandeltochten, skiën en tal van wateractiviteiten zoals zeilen beoefenen.

Alle appartementen hebben een industrieel design. Ze zijn zeer ruim en hebben een plafond van meer dan 4 meter hoog wat een wijd, luxueus en elegante look aan de woning geeft. Verder is er een gezellig gemeenschappelijk dakterras waar u zich kan terugtrekken in alle rust. Zelf in de winter wanneer de temperaturen nog steeds zelden onder de 15 graden gaat. Er is gewerkt met de nieuwst technologieën en de beste materialen. Alle appartementen kunnen aangepast worden naar uw wensen.

Contacteer ons zeker bij verdere vragen
 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement MalagaC-PozosDulces5 0 2 93.97 € 375.000 DETAIL / PLAN
Appartement MalagaC-PozosDulces6 0 2 118.61 € 475.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top