×
Nieuwbouwproject Málaga (29001) 29001

Nereidas

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Nereidas

NEREIDAS - Residencial Nereidas zijn architectuur is perfect verbonden met de zee.

Unieke zichten, waar het verbinden met de natuur, de kernessentie, eenvoudiger dan ooit is. Voel de bries en geniet van betoverende zonsopgangen in een oase van rust en welzijn. 
Strategisch gelegen, Residencial Nereidas ligt op een van de meest samenvloeiende gebieden aan de Costa del Sol. In verbinding met de belangrijkste transport, de internationale luchthaven en de haven van Malaga.

Residencial Nereidas rekent op uitstekende communicatie met commerciële, recreatieve en eetgelegenheden. Op slechts 800 meter van de Parador Málaga Golf. 6.5 km van de internationale luchthaven van Malaga en op slechts 10 minuten van het centrum van Malaga.

Van elk materiaal, tot in het kleinste detail van de constructie, is Residencial Nereidas gebouwd met een duidelijk doel: de beste materialen op de markt. garanderen, maximale functionaliteit, duurzaamheid en het meest gedetailleerde ontwerp. Parkeerplaats en opslag inbegrepen in de prijs. Buitenzwembad, Olympisch zwembad, Verwarmd binnenzwembad, Loopcircuit, 24/7 beveiliging, Uitgeruste keuken van Gunni en Trentino, Sauna, Turks bad en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

104 appartementen met 1,2,3 en 4 slaapkamers aan het strand. Een exclusief residentieel avantgarde complex met een innovatief ontwerp aan het strand, ontworpen om het beste te maken van het fantastische open uitzicht op de Middellandse Zee.
 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 4
Appartement Nereidas 4-9-4-A 4 3 211.94 € 1.290.000 DETAIL / PLAN
Verdieping 3
Appartement Nereidas 2-5-3-A 3 4 181.9 € 747.000 DETAIL / PLAN
Verdieping 1
Appartement Nereidas 2-5-1-A 1 4 181.9 € 647.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top