×
Nieuwbouwproject Nueva Andalucia 29660

Residentie in het hart van Nueva Andalucia

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. 9 Lions

Op de exclusieve locatie net boven het bruisende Puerto Banús en met zicht op 3 golfbanen, bevinden zich 9 villa’s elk met 5 tot 7 appartementen. Combineer het beste van beide werelden: u geniet van de rust in deze groene oase maar u bevindt zich op enkele minuten van de mooie stranden en de luxe van jachten, restaurants en winkels.
De ruime appartementen hebben allen deels schaduwrijke terrassen welke panoramische zichten bieden over natuur en zee. Verschillende tuinappartementen hebben een privé zwembad. Zorgvuldig ontworpen ruimten en weldoordachte architectuur maken dat deze parel voldoet aan de hedendaagse levensstijl. De keuze van materialen zoals Gaggenau en Villeroy & Boch weerspiegelen de hoogwaardige afwerking.
Het clubhuis biedt een ideale ruimte om te ontspannen en te genieten van de lange middagen naast het zwembad. De spa en fitness ruimte bevinden zich in het clubhuis en bieden eveneens een sauna, jacuzzi, Turks bad, ijsfontein en overdekt zwembad. In het hart van Nueva Andalucia is deze residentie de ideale plaats voor golfliefhebbers.
 

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement 9 Lions - 501 0 2 0 € 695.000 DETAIL / PLAN
Penthouse 9 Lions Penthouse 731 0 4 369.21 € 2.325.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top