×
Nieuwbouwproject Nueva Andalucia 29660

Anamaya Villas

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Anamaya Villas

Anamaya Villas is perfect gelegen op een zachte helling in de golfvallei van Nueva Andalucia, waardoor elke villa geniet van opmerkelijke uitzichten, die zich uitstrekken van oost naar west, over de zacht glooiende golf vallei, de iconische La Concha-berg en de Middellandse Zee tot de landtongen van Afrika.
De vijf exclusieve villa’s in dit project zijn elk uniek in ontwerp met een bewoonbare oppervlakte van 250-270 m2 en een terrein van meer dan 1.000 m2. Het complex is omheind en cipressen vormen een natuurlijke grens tussen de villa’s.
Anamaya Villas biedt de mogelijkheid om de lay-out van de villa’s aan te passen aan de individuele leefstijlbehoeften van elke eigenaar.
Elke villa heeft een eigen ingang en oprit, met ondergrondse parkeergarage voor twee auto’s. Verder is er een centrale, ruime woonkamer met hoge plafonds, open keuken en directe toegang tot het zwembad in de privé tuin. Een ruim zuidelijk overdekt terras biedt schaduw in de zomer, terwijl het zwembad continue geniet van de volle zon.
Het gebruik van natuursteen en hout in de architectonische façades geeft een onbetwistbare extra kwaliteit aan de villa’s, waardoor een dialoog ontstaat tussen het modernistische en rustieke karakter van de omgeving.
Anamaya Villas zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals natuurlijk zandsteen vloeren, hoge kwaliteit kasten in de badkamers met geïntegreerde wastafel, zwevende wc, elektrische handdoekrails, hoge kwaliteit donkergrijs aluminium ramen met dubbele beglazing, een houten voordeur met veiligheidsslot, een warmtepomp voor de airconditioning en vloerverwarming, warm en koud airconditioning met aparte thermostaat in elke kamer, vloerverwarming door het hele huis met onafhankelijke thermostaten in elke kamer, pre-instalatie alarmsysteem met infrarooddetectoren, glazen buitenballustrades, volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur van Siemens,…

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Villa Anamaya Villas - Catvarah 0 4 1302 € 3.195.000 DETAIL / PLAN
Villa Anamaya Villas - Pañca 0 4 1274 € 2.995.000 DETAIL / PLAN
Villa Anamaya Villas - Tryah 0 4 1245 € 2.295.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top