×
Nieuwbouwproject Nueva Andalucia 29660

Golden Green

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Golden Green

LAST 3 UNITS!

Exclusieve project dat biedt grote semi-vrijstaande eengezinswoningen gelegen in Nueva Andalucia-Marbella, naast Puerto Banús.

Het is een unieke staat met slechts 8 woningen die alle de essentie van de mediterrane stijl van leven hebben: op het zuiden, veel licht en ruim aangelegde tuinen.

Het complex wordt afgesloten met een zwembad en whirlpool set verwarmd in een prachtige omgeving met bomen en planten.

Het landgoed beschikt over een eigen beveiliging en video surveillance systeem. Het is een van de meest aantrekkelijke projecten in dit hele gebied van Spanje.

Huizen onderscheiden zich door hun ruimte en prachtig licht. De begane grond is voor het dagelijkse leven met een lounge en ruime balkons die uitkomen op een groot terras met uitzicht op een grote privétuin.

De ruime slaapkamers met grote ramen bevinden zich op de bovenste verdieping. Het solarium verdieping heeft een ontspanningsruimte met een barbecue en de mogelijkheid van het installeren van een optionele jacuzzi.

De garage heeft ruimte voor meer dan twee voertuigen en een kelder met natuurlijke ventilatie met wasplaats en opslag.

Alle woningen hebben volledige installatie van airconditioning (warm en koud) in aanvulling op vloerverwarming door het hele huis en de keuken met toestellen inbegrepen.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Huis Golden Green 1 0 3 333 € 775.000 DETAIL / PLAN
Huis Golden Green 3 0 3 0 € 695.000 DETAIL / PLAN
Huis Golden Green 8 0 3 0 € 685.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top