×
Nieuwbouwproject Puerto De La Duquesa 29692

Moderne, luchtige villa's op wandelafstand van het strand

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Don Amaro

Don Amaro villa’s ogen modern en luchtig en combineren comfort met adembenemende zichten op wandelafstand van het strand.
De horizontale lijnen, parallel met de zee creëren symmetrie, terwijl de verticale lijnen deze doorbreken en beweging brengen in de architectuur.
Het zwevend dak van de eerste verdieping zorgt voor voldoende schaduw op de terrassen van de slaapkamers maar brengen speels natuurlijk licht afhankelijk van het moment van de dag en het jaar. De villa is zo ontworpen dat er een maximale indoor-outdoor flow ontstaat die zo essentieel is voor het leven in een zonnig klimaat.
De positionering van het zwembad creëert ruimtelijkheid en zorgt voor een perfecte inpassing in het landschap. Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch en onderhoudvriendlijke woning te bouwen.
Binnen- en buitenruimtes lopen in elkaar over om maximaal de ruimte te kunnen benutten.
De Don Amaro villa’s zijn strategisch gelegen aan de Costa del Sol: dicht bij de havens van La Duquesa, Estepona en Puerto Banus. Op enkele minuten bevinden zich typische restaurants, leuke bars, winkels en diverse watersportmogelijkhedenevenaals paardensport, polo en golf.
 

Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent dit project

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top